Αναλυτικά:

1. Με αντικαταβολή

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή είναι υπηρεσία που προσφέρουν οι εταιρείες ταχυμεταφορών και χρεώνεται επιπλέον +1,50 €.

 

2. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

Παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. H υπηρεσία υποστηρίζεται πλήρως απο την Viva wallet. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "ePOS Paycenter Admin" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το σύστημα αυτό, εξασφαλίζει πλήρως την ασφάλεια των στοιχείων και των συναλλαγών σας. Σημαντική σημείωση : Ο κάτοχος της κάρτας διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και να ζητήσει την ακύρωση της μέχρι το χρονικό όριο κατά το οποίο η παραγγελία του έχει αποσταλεί απο τις αποθήκες μας και κατευθύνεται για παράδοση.

 

 3. Με τραπεζική κατάθεση.

 

Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει εντός 4 ημερών , στον παρακάτω λογαριασμό. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, παρακαλούμε στείλτε μας το καταθετήριο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να αποδεσμεύσουμε την παραγγελία σας και να σας σταλεί! Μετά τις 4 ημέρες η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα μας. Επειδή είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε, αν χρειάζεστε λίγο επιπλέον χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς και εμείς θα κρατήσουμε την παραγγελία σας ενεργή για όσο χρειάζεστε!

 

 Viva Wallet : GR4170100000000213953534988


ή pay.vivawallet.com/lalabebe

 

Τράπεζα Πειραιώς: 00109181199 (IBAN: GR46 0172 1150 0051 1510 1649 148 - SWIFT: PIRBGRAA) Όνομα του δικαιούχου : ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε.

 

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης.

 

4.Πληρωμή μέσω Κάρτας με την παράδοσηΠληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε mμε epos την αξία της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή είναι υπηρεσία που προσφέρουν οι εταιρείες μεταφορών και χρεώνεται επιπλέον +0,70 €. (Ισχύει μόνο για Αττική)

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016 :

 

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.


Σας ενημερώνουμε πως λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών στις εταιρίας courier και δυσμενών καιρικών συνθηκών μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στις παράδοση.