Η εταιρία ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της.

Το www.lalabebe.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βρεφικών ειδών μέσω διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρία με την επωνυμία « ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε.», η οποία εδρεύει στην Δοϊράνης 104 Καλλιθέα , και εκπροσωπείται νόμιμα με αρ. ΓΕΜΗ 157041503000 (Εμπορικό Κ Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς), με ΑΦΜ 801447356 (Δ.Ο.Υ Καλλιθέας ), ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 698 05 95 055
Οποιαδήποτε πρόσβαση του επισκέπτη και κάθε χρήση του υλικού που θα βρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Γι’ αυτό παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, προκειμένου να επισκεφτείτε και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Εφόσον γίνει η επίσκεψη, η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απόλυτα σύμφωνοι με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας www.lalabebe.gr
Συγκεκριμένα οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:
θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.
θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα είναι συνδεδεμένα με αυτό.
Η  ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματικά Δικαιώματα


Σύμφωνα με το Ν.2121/1993 και τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, που έχει κυρωθεί με το Ν.100/1975, απαγορεύεται η αναπαραγωγή (ολική, μερική ή περιληπτική) ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ε. ΚΟΚΚΑΛΗΣ & Μ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε.

Χρήση της ιστοσελίδας


Τόσο η ιστοσελίδα της  ΚΟΚΚΑΛΗΣ &  ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε , ήτοι η ιστοσελίδα www.lalabebe.gr όσο και τα περιεχόμενά της φροντίσαμε να είναι σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και την ελληνική νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρχει διαφορά με τη νομοθεσία άλλων χωρών, οπότε αφορά σε υπηρεσία ή προσφορά προϊόντος μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας σε χώρες όπου μπορεί αυτή να απαγορεύεται θεωρείται ως μη γινόμενο.
Η Ε. ΚΟΚΚΑΛΗΣ & Μ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, να αναθεωρεί και να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οποιαδήποτε μεταβολή έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους καταναλωτές μέσα από την ιστοσελίδα της

Προσωπικά Δεδομένα


Η  ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε έχει ως βασική αρχή το σεβασμό και την προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των χρηστών της ιστοσελίδας της.
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Αποζημίωση


Οποιαδήποτε παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της ιστοσελίδας από την πλευρά του χρήστη σημαίνει αυτόματα τη συμφωνία του χρήστη για την ευθύνη αποζημίωσης από τον ίδιο τόσο της ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε, όσο και τους άμεσα συνεργαζόμενους με αυτή (προμηθευτές, συνεργάτες) για κάθε απώλεια, ζημιά ή έξοδο προκύψει από αυτή την παραβίαση. Επίσης η αποζημίωση για το σύνολο των νομικών εξόδων που θα προκύψουν από την παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων βρίσκεται αποκλειστικά στην ευθύνη του χρήστη και θα επιβαρύνει τον ίδιο.

Σήματα


Οτιδήποτε υπάρχει και εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της  ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε , ήτοι την ιστοσελίδα www.lalabebe.gr όπως σήματα, ονομασίες προϊόντων κλπ. ανεξάρτητα με τη μορφή με την οποία εμφανίζονται αποτελούν ιδιοκτησία της  ΚΟΚΚΑΛΗΣ &  ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε ή τρίτων εκτός αν αυτό ορίζεται διαφορετικά. Η νομοθεσία περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, περί Σημάτων, περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού απαγορεύει ρητά τη χρήση ή την παραποίηση των σημάτων αυτών.

Προϊόντα και Εγγυήσεις


Η ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε διακινεί και συνοδεύει τα προϊόντα που παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα της με τις αντίστοιχες εγγυήσεις των κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υπάρχουν. Η παρούσα εγγύηση καλύπτει μόνο τα κατασκευαστικά ελαττώματα και δεν καλύπτει καμία ζημιά που προκαλείται από κακή χρήση (όπως τη μεταφορά ασυνήθιστων αντικειμένων), αμέλεια, ατυχήματα, γδαρσίματα, έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, διαλυτικά, οξέα, νερό, συνήθη φθορά ή φθορά κατά τη μεταφορά (π.χ. από τις αεροπορικές εταιρίες). Η εταιρία μας δεν προσφέρει από την πλευρά της καμιά επιπλέον εγγύηση (οποιουδήποτε είδους), εκτός αν κάτι τέτοιο προβλέπεται και αναφέρεται κατηγορηματικά. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε κάποιο προϊόν και γίνει από το χρήστη-καταναλωτή χρήση της εγγύησης, η αποστολή του προϊόντος για επισκευή είτε στην Ε. ΚΟΚΚΑΛΗΣ & Μ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε είτε στην αντίστοιχη για το προϊόν Αντιπροσωπεία καθώς επίσης και στη συνέχεια η παραλαβή του προϊόντος, θα γίνεται με αποκλειστική επιβάρυνση του χρήστη-καταναλωτή-πελάτη. Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή, απαιτείται υποχρεωτικά η επικοινωνία του χρήστη με εκπρόσωπο της εταιρίας μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην διεύθυνση που υπάρχει στην ιστοσελίδα.


Περί Απορρήτου Προσωπικού


Η ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε σέβεται το προσωπικό απόρρητο των χρηστών της ιστοσελίδας της. Έτσι οποιαδήποτε στοιχεία έχουν να κάνουν με προσωπικά δεδομένα και έχουν δοθεί στην εταιρία μας χρησιμοποιούνται μόνο από αυτήν και δε δίνονται για κανένα λόγο σε άλλο πρόσωπο εκτός αν δοθεί επίσημη άδεια από το χρήστη που να δηλώνει ότι συμφωνεί με κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε υλικό στέλνεται στην Ε. ΚΟΚΚΑΛΗΣ & Μ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε μέσω του διαδικτύου είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με άλλο τρόπο η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη να τα λάβει υπόψη της και να τα μεταχειριστεί ως μη εμπιστευτικά, ενώ ταυτόχρονα δεν αναλαμβάνει καμιά δέσμευση ως προς το υλικό αυτό. Σε όλα τα παραπάνω εξαιρούνται όσοι όροι και προϋποθέσεις αναφέρονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας.

Η ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της www.lalabebe.gr να έχουν την καλύτερη δυνατή περιγραφή, με όσο δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια βασιζόμενο πάντα στις περιγραφές που δίνει ο εισαγωγέας-κατασκευαστής. Ωστόσο αν για κάποιο προϊόν ο χρήστης δεν καλύπτεται από την περιγραφή του προϊόντος, έτσι όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε , έτσι ώστε να του λυθεί κάθε απορία. Η ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την περιγραφή των προϊόντων, χωρίς προηγουμένως να προβεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση και τα νέα στοιχεία που αφορούν τα προϊόντα ισχύουν από τη στιγμή που θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα της ΚΟΚΚΑΛΗΣ & ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ Ο.Ε.

Διαδικασία αγοράς


Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής.
Κάνετε κλικ στο σχετικό εικονίδιο, προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στο καλάθι σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας.
Για προϊόντα αξίας άνω των 300€, ο τρόπος πληρωμής γίνεται με ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή χρήση ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Αποστολές


Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης